EN


МАШИННО ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

Фирмата извършва пране на автоседалки, подове, врати, багажник и почистване на интериори пред дома или офиса на клиента.
Прането на автомобила се извършва чрез машина за пране на автотапицерии (екстрактор), което гарантира максимална ефективност и качество на процеса. Машината е снабдена с дюза, която впръсква препарат под налягане и автоматично в същия момент я изсмуква обратно. Благодарение на тази технология мръсотията не се набива във вътрешността на седалките или почистваните детайли.

Друго предимство е, че след изпиране седалките и детайлите остават полусухи, което скъсява времетраенето на естественото съхнене - в рамките на няколко часа автомобилът вече е изсъхнал. Допълнително предоставяме найлонови калъфи за седалките, които дават възможност автомобилът да се използва непосредствено след извършване на услугата.

Използва се професионален препарат от специална серия за работа с машината за пране с гарантиран произход и необходимите сертификати за качество.


КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕСЪТ?
Първата стъпка е предварително почистване на съответния детайл с прахосмукачка за отстраняване на грубата мръсотия.
Нанася се професионален препарат на Mafra за почистване на автотапицерии, който благодарение на добрите си технически параметри разгражда мръсотия и я повдига от вътрешността към повърхността на текстила.
Силно замърсените места се обработват машинно с ротационна четка с мек косъм.
Следва машинно пране, при което впръсканите от дюзата препарат и вода под налягане се изсмукват в самия процес на изпиране - по този начин водата и препаратът не престояват дълго в дълбочината на текстила.

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО
Сертификат ISO 9001:2008 "Системи за управление на качеството"
Сертификат ISO 14001:2004 "Системи за управление на околната среда. Изисквания с указания за използване"
Сертификат BS OHSAS 18001:2007 "Системи за управление на здравето и безопасността при работа"