EN
КАКВО Е ФРАНЧАЙЗИНГ?

Франчайзингът е форма на сътрудничество, при което франчайзодателят предоставя лицензна привилегия за извършване на бизнес, достъп до знания, процеси, търговски марки, обучение и сътрудничество срещу възнаграждение от франчайзополучателя. Франчайзополучателят получава правото да продава определени продукти или да предоставя услуги под търговското име на франчайзингодателя, както и помощ при организацията на дейността, маркетинговата стратегия и стимулиране на продажбите.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
След дългогодишен опит в сферата на автокозметичните услуги, нашата компания реши да направи социален технологичен експеримент и да създаде мобилна автомивка за измиване с вода при спазване на стандартната технология за измиване на автомобили. Мобилната автомивка работи на следния принцип: клиентът се обажда по телефона, за да поръча измиване на своя автомобил на място пред неговия дом или офис в удобно за него време. Мобилната автомивка отива на посочения адрес, където се извършва стандартно външно и вътрешно измиване на автомобила (по познатите методи, както на обикновените стационарни автомивки) чрез водоструйка и професионален препарат за измиване на автомобили, включително измиване на всички детайли като джанти, подкалници и пр. Нашият професионален опит показва, че няма по-качествена технология от измиването на автомобил с вода. Целта на мобилната автомивка е да спести време и да създаде максимално удобство за клиента без компромис в качеството на измиване.УНИКАЛНА ИНОВАТИВНА УСЛУГА

Получавате възможността да предложите услуга от ново поколение, която благодарение на своята иновативност, атрактивност и удобството за клиента, привлича силно внимание и интерес, което дава възможност за постигане на бързо развитие в краткосрочен план.БЕЗПЛАТНО ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ

Изключителното при нас е, че заплащайки еднократната франчайз такса, Вие освен ноу-хау, лицензионни права върху защитените системи и марката, обучение и правото да извършвате услугата, получавате и безплатно пълно техническо оборудване - всички машини и допълнителни системи за тяхното управление, препарати, кърпи, четки, аксесоари, рекламни материали, ароматизатори и прочие, т.е. и най-малките детайли, без да се налага да инвестирате допълнителни средства, за да стартирате своя бизнес.ТЪРГОВСКА МАРКА, НОУ-ХАУ И ОБУЧЕНИЕ

Ние Ви предоставяме нашата търговска марка (виж меню Ръководство за марката), както и ноу-хау как да извършвате услугите, как да използвате оптимално технологията и да постигате добри резултати. Ще научите как да работите бързо, ефективно и качествено. Обучението, което предлагаме е систематизирано така, че в кратки срокове ще се запознаете в детайли с целия процес.МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ И ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА ЗА ПОРЪЧКИ

Ние разработваме маркетингова стратегия, която ще Ви помогне да достигнете до повече клиенти. Активно участваме в процеса на популяризиране на услугата във Вашия регион, за да може да се концентрирате върху прякото обслужване на клиенти. Подготвяме рекламни кампании, онлайн реклама и осигуряваме безплатни рекламни материали. Предоставяме Ви и специализиран онлайн софтуер за регистрация и анализ на продажбите, както и за получаване на дистанционни поръчки.ПОДКРЕПА И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Ние сме на разположение да Ви съдействаме винаги, когато е необходимо. При техническа неизправност на някой елемент, своевременно го заменяме с оборотно оборудване. Благодарение на нашия дългогодишен опит получавате сигурност, тъй като познаваме детайлно естеството на работата и можем да Ви съветваме и напътстваме как оптимално и възможно най-качествено да извършвате процедурите по отделните детайли на автомобилите.ЗАПОЧНЕТЕ СВОЯ БИЗНЕС СЕГА

Ние се стремим да бъдем гъвкави, за да отговорим на нуждите както на крайните клиенти, така и нашите партньори. Предлагаме два франчайз пакета, от които можете да избирате според мащаба на дейността и инвестицията, която възнамерявате да направите. Можете да започнете веднага без да губите излишно време, средства и усилия. С франчайз пакетите получавате всичко необходимо, за да представите своя бизнес на най-високо ниво.


ФРАНЧАЙЗ ПАКЕТИ
Изберете своя франчайз пакет според мащаба на дейността, който искате да постигнете
ФРАНЧАЙЗ ПАКЕТ ИНТЕРИОР

С този пакет получавате:
 •   търговска марка и ноу-хау
 • специализирано обучение за работа с машините и извършване на услугите;
 •  рекламна маркетингова стратегия за региона, в който ще извършвате услугите, която ние разработваме и реализираме;

  Получавате също безплатно мобилно оборудване, включващо мобилна машина за пране на автотапицерии, генерираща система за електричество, прахосмукачка със специализирани аксесоари, специално предназначена мобилна количка за съхранение на аксесоари, пълна серия препарати за почистване, пране и подхранване на салони, комплект микрофибърни кърпи, четки за детайлно почистване и четки за кожа, текстил и интериор, рекламни материали, сертификати, ароматизатори и други аксесоари за извършване на дейността.

  Този пакет Ви дава възможност да извършвате следните услуги ПРЕД ДОМА ИЛИ ОФИСА на клиента:
  машинно пране на седалки и автотапицерии;
  детайлно почистване на интериор;
  машинна дезинфекция на купета (озониране);
 • ФРАНЧАЙЗ ПАКЕТ ИНТЕРИОР + ВЪНШНО ИЗМИВАНЕ

  С този пакет получавате:
 •   търговска марка и ноу-хау
 • специализирано обучение за работа с машините и извършване на услугите;
 •  рекламна маркетингова стратегия за региона, в който ще извършвате услугите, която ние разработваме и реализираме;
 • лицензионни франчайз права върху патентованата система;

 • За външно измиване на автомобила се използва патентована от нас, лесна за преместване и бързосглобяема платформа, върху която се позиционира автомобилът, и която служи за събиране на отпадната вода от измиването.
  Предлагаме два вида платформи – едната е изработена от твърди алуминиеви сплави и е предвидена за позициониране на локации за измиване на серия от автомобили и по-големи натоварвания, защото при нея водата се събира още в самия процес на измиването без прекъсване на работния процес и изчакване. Към тази платформа се предлага и опция за бързосглобяема шатра за създаване на допълнително удобство по време на извършване на услугите.
  Другата платформа е изработена от гъвкав материал и е предвидена за по-малки натоварвания и по-индивидуални поръчки, защото тя изисква технологично време за отводняване на отпадната вода. Безплатното оборудване включва още съдове за съхранение на водата, водоструйки, помпи и системи за тяхното управление, специализирана система за събиране на отпадните води, маркучи, микрофибърни кърпи, кофи и четки за професионално извършване на услугата и други аксесоари.
  Най-уникалното е, че предлагаме допълнителна опция, която можете да придобиете за специално разработена пречиствателна станция към съоръжението, чрез която можете да пречиствате отпадната вода и да я използвате повторно в цикъла на измиване.
  Нашата компания вложи много усилия и средства за разработване на тази концепция за пречистване на водата, защото освен удобството, което създаваме на партньорите си, за нашата социална политика е важно опазването на околната среда.

  Този пакет включва също цялото оборудване от Пакет Интериор (описан по-горе).
  С него получавате и лицензионни франчайз права за извършване на стандартно външно измиване на автомобили с вода пред дома или офиса на клиента.