EN
                        СТАНЕТЕ НАШ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

Започнете своя бизнес като предложите уникална иновативна услуга: външно измиване на автомобили с вода пред дома или офиса на клиента,
както и машинно пране на тапицерии и машинна дезинфекция на интериор.

Представяме Ви първата по рода си в света мобилна автомивка със стандартно водно измиване и едновременно събиране на отпадните води още по време на самия процес на измиване. Услугата е изключително иновативна, защото предлага удобството да се извършва пред дома или офиса на клиента и се осъществява посредством специална сгъваема платформа с отводнителни канали, която благодарение на своята уникална патентована технология може да се обслужва, премества и разгъва само от един човек.

Дългогодишната основна дейност на нашата компания е насочена към машинно пране на автотапицерии и машинна дезинфекция на купета. Често тези услуги бяха извършвани на локации, посочени от клиентите и това породи в нас идеята да предложим услуга от ново поколение, която да обхваща цялостно обслужване по почистването на интериора и екстериора на автомобила с вода пред дома или офиса на клиента.
Разработването и усъвършенстването на този проект продължи няколко години, при което изобретението премина всички необходими предварителни проучвания и тестове, след което получи патент и европейски сертификати за дизайн. Въз основа на това нашата фирма като създател на изобретението единствена има ексклузивно право да извършва или преотстъпва тази дейност на територията на България и в чужбина и притежава еднолично всички права върху мобилната автомивка.


ТЕХНОЛОГИЯ НА ИЗМИВАНЕТО И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИЗОБРЕТЕНИЕТО
Измиването на автомобилите се осъществява върху изключително здрава сгъваема платформа от алуминиеви сплави, която е предварително обработена по патентована технология, за да е достатъчно лека и в същото време устойчива. Състои се от специална система за сгъване и разгъване с две основи, които в рамките на няколко минути се сглобяват и трансформират в платформа, върху която се спира автомобилът и започва процесът на измиване. Чрез наклони водата се отвежда в канали и чрез специално съоръжение в процеса на измиването се връща отново в мобилната система. Най-уникалното й качество е, че въпреки големите си размери в разгънато състояние, след сгъване тя се трансформира в два малки модула, които са достатъчно удобни, за да бъдат транспортирани чрез малък бус, мобилно ремарке или пикап.

Иновативното събиране на отпадните води в самия процес на измиване дава възможност за последователно обслужване на серия от автомобили без прекъсване на процеса. Допълнително чрез наша разработена система се предлага опция за пречистване на отпадните води и повторното им използване, което пести вода и прави процеса по-екологичен!

Създаването на такъв тип услуга, заедно с усъвършенстването на новото съоръжение във времето предизвика много голям интерес и това наложи да патентоваме изобретението и да създадем франчайз структура. Нашите франчайз партньори получават цялата система от техническо оборудване и аксесоари на мобилната автомивка заедно с платформа, пълен ноу-хау, обучение за технологичния процес, маркетингова стратегия и готов бранд. Предлагаме Ви завършен продукт, с който можете да стартирате своя бизнес бързо и лесно, като предложите уникална услуга на своите клиенти:

• външно измиване на автомобили с вода пред дома или офиса на клиента;
• стандартно вътрешно почистване;
• машинно пране на тапицерия и кожа;
• почистване на интериор;
• машинно дезинфекциране на купета;
• други детайлинг услуги;

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ?УНИКАЛНА
ИНОВАТИВНА УСЛУГА
БЕЗПЛАТНО ПЪЛНО
ОБОРУДВАНЕ
ТЪРГОВСКА МАРКА,
НОУ-ХАУ И ОБУЧЕНИЕ
МАРКЕТИНГОВА
СТРАТЕГИЯ И
ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА
ЗА ПОРЪЧКИ
ПОДКРЕПА И
ТЕХНИЧЕСКА
ПОДДРЪЖКА
ЗАПОЧНЕТЕ СВОЯ
БИЗНЕС СЕГА